24 Aralık 2013 Salı

Haftanın Android Oyun ve Uygulamaları

Haftanın Android Oyun ve Uygulamaları
Haftanın en iyi android uygulama ve oyunlarını sizler için seçtim.
Grand Theft Auto: San Andreas
GTA: San Andreas kısa süre önce Android platformu için yerini aldı. Yenilenen grafikleri ve dokunmatik cihazlar için ayarlanan farklı kontrol sistemleri ile kendine bağlayan oyunlardan biri.
Buradan indirebilirsiniz.

Candy Camera for PhotoShop

Android telefon ve tabletlerinizde fotoğraf çekmenin daha iyi hali olan Candy Camera for PhotoShop uygulaması sayesinde daha kolay ve rahat bir şekilde çok daha güzel fotoğraflar çekebileceksiniz. Güzellik kamerası olarak adlandırabileceğimiz bu uygulama ile çok sayıdaki işlemi yapabilirsiniz.
Resimlerinize gerçek zamanlı olarak 30′dan fazla sayıdaki birbirinden güzel filtreleri ekleyebilirsiniz. 
Buradan indirebilirsiniz.

Tyrant Unleashed

Başarılı grafikler ile hazırlanan bu oyunda birimlerinizi, komutanları ve orduyu güçlendirmeniz gerekiyor. Bunun içinde farklı yapıları geliştirmeniz gerekiyor. Kendi stratejinizi uygulayacağınız ve savaşacağınız güzel oyunlardan biri. Ayrıca ödüllü etkinlikler ile de ödüller kazanma imkanınız bulunuyor. Durmayın büyük ordularınız ile düşmanlarınızı yenin.
Buradan indirebilirsiniz.

Android Cihaz Yöneticisi

Android işletim sistemli tablet veya telefonunuzu bulamıyorsunuz veya kaybetti iseniz Android Cihaz Yöneticisi uygulaması tam size göre. Uygulama ile cihazınızın nerede olduğunu görebilir ve birçok farklı işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Buradan indirebilirsiniz.

Aramalar: Haftanın en iyi android oyunları,Haftanın Android Uygulamaları,Grand Theft Auto: San Andreas Android,Candy Camera for PhotoShop Android Uygulaması,Tyrant Unleashed Android,Android Cihaz Yöneticisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder